Gastenboek

Wat andere gasten over ons zeggen!

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
5 entries.
Marjan en Vincent Marjan en Vincent from Duiven wrote on March 29, 2023 at 2:59 pm:
Wat heerlijk om na de corona perikelen er weer eens lekker onbezorgd op uit te gaan. Niet te ver zodat we toch makkelijk naar Nederland terug kunnen, als het nodig is. We hebben volop genoten van de mooie omgeving en de gastvrijheid van Annemarie en Fred, Gerrit en Lucie. We komen graag terug!
Marion Koster en Jetse Jaarsma Marion Koster en Jetse Jaarsma from Huizen wrote on September 24, 2020 at 10:17 pm:
Eind juli hebben wij gebruik gemaakt van het wandelarrangement ‘te voet de Meuse door’. Annemarie en Fred van Le Ciel Bleu hadden een leuk programma voor ons bedacht met wandel- en rustdagen. We starten bij Villa Sequoia in het stadje Saint-Mihiel. Een leuk stadje, met een prachtige chambre d’hote in art nouveau-stijl, waar je vanuit de achtertuin (nou ja het is meer een park!) zo naar de Maas loopt. Er wordt in deze chambre d’hote niet voor je gekookt, maar je mag wel de keuken gebruiken We hebben heerlijk buiten op het balkon onze zelfgemaakte maaltijd gegeten en hebben de tweede avond eten gehaald bij een afhaalwinkel in Saint Mihiel. Wat we misschien een beetje misten is een gezellig praatje met de gastvrouw.
Dat is heel anders in le Ciel Bleu waar we vanuit Saint Mihiel naar toe wandelden. Le Ciel Bleu voelt echt als thuiskomen. Fijne kamers en heerlijke maaltijden, gezellig aan de grote tafel in de tuin, samen met medelogés en gastheer en – vrouw. Tijdens de maaltijd worden er leuke gesprekken gevoerd en er is voor iedereen aandacht. Als laatste gingen we nog twee dagen naar l’Orchidee sauvage. Ook hier was de ontvangst super. We hadden een prachtige kamer, alles is op elkaar afgestemd en ook hier perfecte maaltijden aan een grote tafel op de veranda, leuke medelogés en een zorgzame en aardige gastvrouw en – heer.
Zowel in le Ciel Bleu als in l ‘Orchidee Sauvage werd er goed rekening gehouden met de coronamaatregelen, waardoor we ons ook echt veilig voelden.
We gaan zeker nog weer een keer terug naar Le Ciel Bleu en naar l’Orchidee Sauvage. Is het niet om te wandelen dan wel gewoon om ons in de watten te laten leggen met een lekkere maaltijd of om een keer een leuke workshop te doen die ook bij beide adressen worden georganiseerd.
Annemarie en Fred, Lucie en Gerrit, reuze bedankt voor alles!
Tot een volgende keer!
Marion en Jetse
Ben Bruggink Ben Bruggink from Deurningen wrote on September 23, 2020 at 11:32 am:
Wij hebben 2 nachten bij Fred en Annemarie en 2 nachten bij Gerrit en Lucie doorgebracht. Geweldig! Prima ontvangst, luisterend oor, meedenken en niet te vergeten de voortreffelijke maaltijden maken dat we op zeer mooie dagen terugkijken. De omgeving leent zich voor (langere) wandeltochten, veel natuur, veel historie van met name de Eerste Wereldoorlog. Verder is het een lieflijke en rustige omgeving, echt ontspannen. Houd je van wandelen: doen!
Peter van Treuren Peter van Treuren from Hillegom wrote on September 22, 2020 at 7:24 pm:
Heerlijk gewandeld door de mooie en rustige meuse, ook de overnachtings plekken waren zeer goed verzorgd met goede gastvrijheid en gezeligheid.
Met een prima lunch pakket om je de dag door te helpen.
Kortom een aanrader.
Ad & Joke Ad & Joke from Arnhem wrote on September 13, 2020 at 10:07 am:
Wij hebben heerlijk genoten van het staartje van de zomer en hebben de prachtige Lorraine te voet ontdekt. Heerlijk om tijdens of na een wandeling af te koelen in de Meuse.

We zijn zowel door Fred en Annemarie als Gerrit en Lucie zeer hartelijk ontvangen en hebben bij beide accomodaties genoten van de aangeboden maaltijden. Niet alleen heeft de omgeving veel te bieden (qua natuurschoon en geschiedenis), maar de hosts weten ook precies aan te wijzen wat de moeite waard is om een stukje voor om te lopen.

Dit gaat we nog een keer doen!

Au revoir!
Ad & Joke

Nieuwsgierig?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search